Servicii oferite

Am creat aceasta pagina special pentru romanii din tara, dar si din afara granitelor, din diaspora, care vor sa afle raspunsuri la intrebarile curente, ce-i asteapta in viitor sau ce au de facut intr-o anumita situatie. “Cine are informatia, stapaneste situatia!” – Pavel Corut

Servicii de etalare a cartilor de Tarot

Pentru a beneficia de serviciile mele de etalare a cartilor de Tarot, trebuie sa urmezi acesti pasi:

1. Imi trimiti un e-mail cu o scurta descriere a problemei pe care o ai precum si cu data-ora la care iti doresti etalarea in cartile de Tarot.

2. Apesi butonul Buy Now si cumperi o sedinta de etalare a cartilor de Tarot. Aceasta dureaza 30 de minute, costa 50 Euro si se desfasoara telefonic.

Plata prin carte de credit este gestionata 100% sigur de Paypal, putand fi facuta prin contul tau de Paypal sau direct cu carte de credit.
Pe cartea ta de credit, tranzactia va aparea sub numele de PAYPAL*ASTROMAGIE.

3. Imediat ce am primit e-mail-ul tau, iti confirm data si ora la care pot sa interpretez cartile de Tarot.

4. La data si ora aleasa de tine astept sa ma suni. Din experienta proprie iti sugerez sa ai un creion si o coala de hartie pe care sa-ti notezi intrebarile tale si raspunsurile pe care ti le reveleaza cartile de Tarot pentru a vedea in timp cum evolueaza viata ta, cum se rezolva problemele si cat de corecta a fost interpretarea mea.

Pentru orice alte intrebari iti stau cu placere la dispozitie.

Cu drag,
Cristina