Servicii oferite

Servicii oferite - Consultanță în Tarot, astrologie și Feng ShuiAm creat această pagină special pentru românii din țară, dar și din afara granițelor, din diaspora, care vor sa afle răspunsuri la întrebările curente, ce-i așteaptă în viitor sau ce au de facut într-o anumită situație. „Cine are informația, stăpânește situația!” – Pavel Coruț

Pentru a beneficia de serviciile mele de etalare a cărților de Tarot, trebuie să urmați acești pași:

1. Îmi trimiteți un e-mail cu o scurtă descriere a problemei pe care o aveți, precum și cu data-ora la care vă doriți etalarea în cărțile de Tarot.

2. Apăsați butonul Buy Now și cumpărați o ședință de etalare a cărților de Tarot. Aceasta durează 30 de minute, costă 50 Euro și se desfășoară telefonic.

Plata prin carte de credit este gestionată 100% sigur de Paypal, putând fi făcută prin contul dumneavoastră de Paypal sau direct cu cardul de credit.
Pe cardul dumneavoastră de credit, tranzacția va apărea sub numele de PAYPAL*ASTROMAGIE.

3. Imediat ce ați făcut plata, vă rog să ma anunți despre acest lucru, pentru a stabili data și ora la care doriți etalarea cărților de Tarot.

Pentru notificare, vă rog sa-mi trimițeți un e-mail la adresa astro@astromagie.com sau sa-mi trimiteți un mesaj SMS / mesaj WhatsApp la numărul de telefon 0743-84.31.51.

4. La data și ora aleasă de dumneavoastră aștept să mă sunați.. Din experiența proprie vă sugerez să aveți un creion și o coală de hârtie pe care să vă notați întrebările dumneavoastră și răspunsurile pe care vi le revelează cărțile de Tarot, pentru a vedea în timp cum evoluează viața dumneavoastră, cum se rezolvă problemele și cât de corectă a fost interpretarea mea.

Pentru orice alte întrebări vă stau cu plăcere la dispoziție.

Cu drag,
Cristina