Servicii oferite

Am creat această pagină special pentru românii din țară, dar și din afara granițelor, din diaspora, care vor sa afle răspunsuri la întrebările curente, ce-i așteaptă în viitor sau ce au de facut într-o anumită situație. „Cine are informația, stăpânește situația!” – Pavel Coruț

Servicii de etalare a cartilor de Tarot

Pentru a beneficia de serviciile mele de etalare a cărților de Tarot, trebuie să urmați acești pași:

1. Îmi trimiteți un e-mail cu o scurtă descriere a problemei pe care o aveți, precum și cu data-ora la care vă doriți etalarea în cărțile de Tarot.

2. Apăsați butonul Buy Now și cumpărați o ședință de etalare a cărților de Tarot. Aceasta durează 30 de minute, costă 50 Euro și se desfășoară telefonic.

Plata prin carte de credit este gestionată 100% sigur de Paypal, putând fi făcută prin contul dumneavoastră de Paypal sau direct cu cardul de credit.
Pe cardul dumneavoastră de credit, tranzacția va apărea sub numele de PAYPAL*ASTROMAGIE.

3. Imediat ce ați făcut plata, vă rog să ma anunți despre acest lucru, pentru a stabili data și ora la care doriți etalarea cărților de Tarot.

Pentru notificare, vă rog sa-mi trimițeți un e-mail la adresa astro@astromagie.com sau sa-mi trimiteți un mesaj SMS / mesaj WhatsApp la numărul de telefon +400773-89.89.89.

4. La data si ora aleasă de dumneavoastră aștept să mă sunați.. Din experiența proprie vă sugerez să aveți un creion și o coală de hârtie pe care să vă notați întrebările dumneavoastră și răspunsurile pe care vi le revelează cărțile de Tarot, pentru a vedea în timp cum evoluează viața dumneavoastră, cum se rezolvă problemele și cât de corectă a fost interpretarea mea.

Pentru orice alte întrebări vă stau cu plăcere la dispoziție.

Cu drag,
Cristina