Servicii oferite

Am creat această pagină special pentru românii din țară, dar și din afara granițelor, din diaspora, care vor sa afle răspunsuri la întrebările curente, ce-i așteaptă în viitor sau ce au de facut într-o anumită situație. „Cine are informația, stăpânește situația!” – Pavel Coruț

Servicii de etalare a cartilor de Tarot

Pentru a beneficia de serviciile mele de etalare a cărților de Tarot, trebuie să urmezi acești pași:

1. Îmi trimiți un e-mail cu o scurtă descriere a problemei pe care o ai, precum și cu data-ora la care iți dorești etalarea în cărțile de Tarot.

2. Apeși butonul Buy Now și cumperi o ședință de etalare a cărților de Tarot. Aceasta durează 30 de minute, costă 50 Euro și se desfășoară telefonic.

Plata prin carte de credit este gestionată 100% sigur de Paypal, putând fi făcută prin contul tau de Paypal sau direct cu cardul de credit.
Pe cardul tău de credit, tranzacția va apărea sub numele de PAYPAL*ASTROMAGIE.

3. Imediat ce am primit e-mail-ul tău, iți confirm data și ora la care pot să interpretez cărțile de Tarot.

4. La data si ora aleasă de tine aștept să mă suni. Din experiența proprie iți sugerez să ai un creion și o coală de hârtie pe care să-ți notezi întrebările tale și răspunsurile pe care ți le revelează cărțile de Tarot, pentru a vedea în timp cum evoluează viața ta, cum se rezolvă problemele și cât de corectă a fost interpretarea mea.

Pentru orice alte întrebări iți stau cu plăcere la dispoziție.

Cu drag,
Cristina