Curs privat de Tarot

Curs privat de Tarot

Aveți trac? Nu vă place să fiți în mulțime? Sau credeți că nu ați putea învăța suficient de bine să etalați cărțile de Tarot dacă veniți la un curs de Tarot într-o grupă de 12 persoane? Un curs privat de Tarot este cea mai bună soluție.

Special pentru dumneavoastră am lansat acest serviciu! Acum puteți învăța doar dumneavoastră arta etalării cărților de Tarot, în confortul propriei locuințe.

Acest Curs privat de Tarot este grupat în patru module:

  1. Tarotul Țigănesc – cel mai simplu set de cărți de Tarot și cel mai ușor de învățat.
  2. Arcanele Majore ale Tarotului de Marsilia – cursul tratează primele 22 de arcane majore – semnificația și lucrul cu acestea.
  3. Arcanele Minore ale Tarotului de Marsilia – cursul tratează cele 56 de arcane minore – semnificația și lucrul cu acestea.
  4. Metode de etalare ale cărților de Tarot – cursul are la bază cele mai importante metode de etalare și este cursul în care vom face cât mai multe exerciții.

Oricare din cursurile de mai sus durează aprox. 4 ore și costa 199 Euro/modul. Prețul include materialul complet de curs, cărțile de Tarot (expediate prin poștă sau curier rapid) și predarea cursului online.

Într-o zi nu pot fi făcute mai mult de doua module. Acest curs se organizează doar cu o singură persoană – cu dumneavoastră.

Pentru cursuri organizate în grupe de către 12 cursanți, vă rog să dați click aici.

Dacă doriți să învățați să etalați cărțile de Tarot, vă invit să completați următorul formular, pentru a stabili împreună detalii de colaborare: