Previziuni cu ajutorul cărților de Tarot la cabinetul din Brașov

Previziuni cu ajutorul cărților de Tarot la cabinetul din Brașov

O ședință de previziuni cu ajutorul cărților de Tarot în Brașov, vă ajută să găsiți și primiți răspunsuri la întrebările dvs., indiferent de tipul acestor întrebări.

Puteți avea dileme în afaceri, probleme în dragoste sau neclarități legate de o anumită situație – cărțile de Tarot vă oferă răspunsuri precise din trecut, prezent și viitor.

O ședință de etalare a cărților de Tarot la cabinetul din Brașov durează

– 30 de minute și costă 250 lei

sau

60 de minute și costă 390 lei.

Pentru toate produsele și serviciile achiziționate se emite bon fiscal!

Este de preferat să aveți notate întrebările la care doriți să primiți răspunsuri. De asemenea, ar fi ideal dacă v-ați putea nota pe scurt răspunsurile primite, pentru a vedea cum se confirmă acestea în timp.

Atunci când vorbim despre Previziuni cu ajutorul cărților de Tarot, ne referim la etalarea cărților de Tarot, adică la interpretarea acestora, astfel încât să primim cele mai bune răspunsuri la întrebările puse.

Etalarea cărților de Tarot are două părți:

a. Etalarea cărților pentru un an de zile: Veți afla cum va evolua viața dvs. pentru următoarele 12 luni

b. Răspunsuri precise și punctuale la întrebările dumneavoastră: Acum este momentul să întrebați tot ceea ce vă frământă.

Vă aștept cu mare drag la Cabinetul de astrologie, Feng Shui și Tarot din Brașov, situat în strada Republicii Nr. 57, lângă McDonalds, cu o programare prealabilă pe Whatsapp la numărul 0724-99.39.36 sau prin e-mail: cabinet@astromagie.com.